Brochure toegankelijk Nieuwpoort

Nieuwpoort is een stad om van te genieten. Met alle zintuigen. Historische monumenten, pareltjes in het groen, charmante plekken bij het alomtegenwoordige water, prachtig zandstrand, brede Zeedijk.

De wandelpromenade langs de Havengeul brengt u van de zee naar het historische hart van Nieuwpoort met authentieke vissershaven en boeiend oorlogsverleden. Onderweg komt u voorbij het prachtige natuurreservaat De IJzermonding.

De stad kent veel lekkere en gastvrije adresjes voor een snelle hap, een uitgebreid gastronomisch diner en een zalig verblijf. Elke levensgenieter vindt zijn gading in Nieuwpoort. Alles ligt binnen eenieders bereik. Ook iets oudere toeristen, vakantiegangers met een tijdelijke of permanente beperking of mensen die nood hebben aan extra comfort of zorg kunnen met een gerust hart Nieuwpoort bezoeken.

Deze brochure biedt u alle informatie om een bezoek aan Nieuwpoort voor te bereiden. Je leest alles over toegankelijke accommodatie, vervoer, voorbehouden parkeerplaatsen, recreatie en sociale zorg. De informatie is gebaseerd op objectief deskundig onderzoek ter plaatse.

Voor meer specifieke informatie kan je het gedetailleerde rapport bekijken op www.toevla.be

Deze handige brochure kwam tot stand in samenwerking met Inter, Stad Nieuwpoort en de Adviesraad voor Mensen met een Handicap