Swap

Schrijf u in voor de Swap

De Swap is een werking van de Jeugddienst van Nieuwpoort die activiteiten organiseert tijdens de vakantieperiodes voor 9- tot en met 16-jarigen. Het aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. Alle activiteiten starten aan het jeugdcentrum van Nieuwpoort (Dudenhofenlaan 2B).

Swap

De Swap is er voor kinderen geboren in 2011 tot en met 2013. Activiteiten zijn steeds onder begeleiding van de Jeugddienst. 

Swap XL

De Swap XL is er voor jongeren geboren in 2006 tot en met 2010. Ook deze activiteiten zijn onder begeleiding van de Jeugddienst. Jongeren krijgen af en toe de kans om vrij rond te lopen. 

Voorwaarden

  • Heeft u een Buzzy-pass? Neem deze mee naar de activiteiten.
  • Houd er rekening mee dat bepaalde activiteiten soms vroeger of later kunnen eindigen. Het kan dus zijn dat u wat later of vroeger thuis bent. 

Procedure

Inschrijven voor de activiteiten in de zomervakantie is vanaf 15 juni 2022 (19 u.) mogelijk via de blauwe knop op deze pagina of via https://webshopnieuwpoort.recreatex.be/

Annuleren is mogelijk ten laatste 5 dagen voor de activiteit. Wie niet tijdig verwittigt, krijgt het inschrijvingsgeld slechts terugbetaald op vertoon van een doktersattest. Annuleren is enkel mogelijk per e-mail naar swap@nieuwpoort.be.

De Swapper is verzekerd voor lichamelijke ongevallen zowel tijdens de verplaatsingen als tijdens de activiteit zelf.

Schrijf u in voor de Swap