Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Toerisme > Nieuws > Zin in een film?

Zin in een film?

2018-02-12 - Zin in een film?

 Op woensdag 14 februari wordt in zaal City, Valkestraat 18 de leuke animatiefilm Bigfoot Junior vertoond. Het verhaal: De 13-jarige Adam is een buitenbeentje dat eropuit trekt om het mysterie rondom zijn verdwenen vader op te lossen. Hij komt erachter dat zijn vader niemand minder is dan de legendarische Bigfoot! Een fascinerend wezen dat zich al jaren in het bos verstopt om zichzelf en zijn gezin te beschermen tegen HairCo, een groot bedrijf dat dolgraag wetenschappelijke experimenten wil uitvoeren met zijn bijzondere DNA.
Vertoning om 14 u. Tickets: € 3 (slechts € 1,50 voor houders van een Jeugdvoordeelpas). Te koop bij de dienst toerisme, bij de dienst cultuur, online via www.cultuurnieuwpoort.be, alsook aan de deur.


Nieuw! Heb je kindje(s) die nog te jong zijn voor de film? Nestel je gezellig in het baby- en peutercafé, waar ze kunnen spelen en ontdekken terwijl grote broer of zus van de film geniet. (vanaf 13 uur).


Op donderdag 15 februari wordt in het centrum Ysara de ontroerende film “Manchester by the Sea” vertoond met o.a. Casey Affleck en Michelle Williams in de hoofdrol. Het verhaal gaat over de familie Chandler, een arbeidersgezin uit Massachusetts. Nadat zijn oudere broer Joe plotseling komt te overlijden, krijgt Lee de voogdij over zijn neef. Lee wordt herinnerd aan een tragisch verleden met zijn vrouw Randi in de omgeving waarin hij is opgegroeid.
Vertoning om 14 u en om 20 u. Tickets: € 4. 50 % korting voor houders van een Jeugdvoordeelpas. Te koop bij de dienst toerisme, bij de dienst cultuur, online via www.cultuurnieuwpoort.be, alsook aan de deur.