Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Toerisme > Nieuws > Vijf jaar City

Vijf jaar City

2018-10-04

Op donderdag 11 oktober 2018 is het exact 5 jaar geleden dat de City in de Valkestraat de deuren opende. Om deze verjaardag te vieren doet de Dienst Cultuur een oproep naar verjaardagskaartjes. Stuur een echte verjaardagskaart met jouw persoonlijke felicitaties naar: 

#CITY5 - Valkestraat 18 - 8620 Nieuwpoort.

Op 11 oktober worden cadeaubonnen verloot onder de personen die een kaartje hebben gestuurd. Vergeet zeker niet om je naam en contactgegevens op de kaart te vermelden zodat de cultuurdienst je op de hoogte kan brengen als je bij de gelukkige winnaars bent. Alle kaartjes die in aanloop naar deze verjaardag toegestuurd worden, krijgen een mooi plaatsje in de Foyer van de City. 

Diezelfde 11 oktober wordt in de City om 20 u. de filmklassieker Casablanca vertoond. De film speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Marokkaanse stad Casablanca. Amerikaan Rick (Humphrey Bogart) is eigenaar van een nachtclub. Maar plotseling duikt zijn oude geliefde Ilsa (Ingrid Bergman) op, samen met haar echtgenoot Victor, een verzetsstrijder. Rick heeft speciale reisdocumenten in bewaring waarmee Victor kan vluchten uit Casablanca, maar het pijnlijke verleden met Ilsa staat in de weg ...   

MEER INFO: Dienst Cultuur (Valkestraat 18) 058 79 50 00 – cultuur@nieuwpoort.be – www.cultuurnieuwpoort.be