Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Toerisme > Home

Nieuws

04/01/19

Dringende herstelling Nieuwpoortlaan

De agentschappen De Lijn en Wegen en Verkeer gingen vorig jaar van start met de aanleg van het nieuwe tramtraject langs de N34 en het structureel onderhoud van de Kustweg langs dit nieuwe traject....

In de kijker

Bert Gabriëls - Gelukzoeker

Bert Gabriëls - Gelukzoeker

Zaterdag 19 januari 2019

City - 20 u. 

Mountainbike

Poldertocht voor mountainbike

Zaterdag 9 februari 2019

Stedelijk Sportpark (Dudenhofenlaan 2B)

Valentijnstriootje

Valentijnstriootje aan de Westkust

Van donderdag 14 tot zondag 17 februari 2019

Rendez-vous in De Panne, Koksijde-Oostduinkerke en Nieuwpoort

 

Een stad vol stellingen

Expo in Westfront: een stad vol stellingen

Van 23 juni 2018 tot 16 juni 2019

Gehoord en gezien

Markt

Verplaatsing wekelijkse Vrijdagmarkt

19/12/18

Vrolijk Nieuwpoort vindt plaats van vrijdag 21 december 2018 tot 4 januari 2019 op het Marktplein. Daardoor zal de vrijdagmarkt tot en met 11 januari 2019 uitwijken naar de Willem De Roolaan, Sint-Sebastiaanstraat, Onze-Lieve Vrouwstraat, Kerkstraat en het Hendrik Geeraertplein. Vanaf vrijdag 18 januari 2019 vindt de wekelijkse markt opnieuw plaats op en rondom het Marktplein. De Boerenmarkt wordt verplaatst naar het Hendrik Geeraertplein. 

 
Eindejaarsfeest senioren

Geslaagd eindejaarsfeest voor senioren

03/01/19

Op het eindejaarsfeest in de Vismijn konden alle Nieuwpoortse senioren samen vieren en het jaar goed afsluiten! Er waren optredens van Celien Hermans, Clown Rocky, Showballet Show Case en Davy Gilles. 

Spelletjesnamiddag

Spelletjesnamiddag in de bib

07/01/19

Op vrijdag 4 januari 2019 kon jong en oud zich uitleven tijdens de spelletjesnamiddag in de bibliotheek. De aanwezigen konden een keuze maken uit een ruim assortiment gezelschapspelletjes. De medewerkers van de bib gaven uitleg over de verschillende spelletjes.

Vrolijk Nieuwpoort

Magische editie van Vrolijk Nieuwpoort

07/01/19

Tijdens het winterse evenement ‘Vrolijk Nieuwpoort’ konden de bezoekers de prachtige winterdecoratie, de gezellige kerstchalets, de vele feel-good concerten, The Small Christmas World en het Huis van de Kerstman ontdekken. Tot slot kon men zich uitleven op de schaatspiste, de authentieke carrousel en de X-mas Village voor kinderen.

Visjes op het Hendrikaplein

Lekkere visjes en vuurwerk zetten het nieuwe jaar goed in

07/01/19

Op zaterdag 5 januari 2019 was het gezellig druk op het Hendrikplein in Nieuwpoort-Bad. De vele aanwezigen konden er nieuwjaarswensen uitwisselen en genieten van een glaasje en een lekker visje. Daarna kon men er met het ganse gezin genieten van een mooie vuurwerkshow.