Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Toerisme > Ontspannen > Evenementen > Triootje aan de Westkust

Triootje aan de Westkust

triootje aan de Westkust

Valentijn aan Zee

De gemeenten De Panne en Koksijde-Oostduinkerke en stad Nieuwpoort slaan de handen in elkaar voor een echte verwenpartij: een romantische en originele Valentijnsweek aan zee. De drie kustgemeenten leggen jou en je geliefde tijdens de krokusvakantie in de watten met tal van romantische activiteiten van 10 tot 18 februari 2018.

Reis mee met de “kus-tram” of neem een duik in het koude water tijdens de krokus- of knuffelduik in Oostduinkerke en De Panne en verwarm je daarna aan het Liefdesvuur in Nieuwpoort. Of wat dacht je ervan om je huwelijksgeloften te hernieuwen op het strand van De Panne. Romantisch dineren is ook mogelijk want verschillende restaurants bieden een ‘kus-me-nu’ aan tijdens die week.

In Nieuwpoort kan je tijdens deze fantastische week zeker al deze activiteiten meepikken:

  • 10 t.e.m. 18 februari - Uit liefde voor...
    Tijdens een wandeling door het centrum van Nieuwpoort word je op 12 plaatsen verrast door een liefdesverhaal of een liefdesgedicht. De wandeling is gratis en doorlopend beschikbaar op de smartphone.
  • 14 februari - Liefdesvuur
    Kom tussen 18 u. en 19 u. naar het strand in Nieuwpoort voor een heus licht- en vuurspektakel op het strand. Laat je verwarmen door de liefde en het vuur, met de golven van de zee op de achtergrond. Voor de eerste 150 koppels die zich vanaf 17.45 u. aanmelden op het strand nabij de badinstallatie, is er bovendien een lekker glaasje voorzien. Maak ook een leuke selfie in ons Valentijnsdecor en post je foto op Facebook / Instagram met de #agreatplacetokiss.
  • 17 februari - Valentijnsconcert
    Het koor 'Opportus', de band 'The Cupids' en het trio 'Les Julliettes' verzorgen dit intiem Valentijnsconcert. Wees welkom op zaterdag 17 februari. Het concert start om 19 u. Tickets zijn te koop bij de koorleden of bij Toerisme Nieuwpoort en kosten € 2.

 

Voor de activiteiten in de andere Westkustgemeenten, neem je best een kijkje op www.triootjeaandewestkust.be. Ook de informatie over de Kus-tram en het Kus-me-nu vind je op deze website. 

 

Was je er bij tijdens het evenement "Liefdesvuur" op het strand in Nieuwpoort, dan werd je misschien ook gefotografeerd bij het logo van "Triootje aan de Westkust". Jouw foto kan je hieronder vinden!

Wens je jouw persoonlijke foto in jouw mailbox te ontvangen, stuur dan een berichtje naar eric.verdonck@nieuwpoort.be en wij zorgen er dan voor dat je die krijgt.  

Vorige maand Volgende maand juli 18
ma di wo do vr za zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Het weer in Nieuwpoort