Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Jeugd > Vrije tijd > Swap

Print

Swap

Swap (xl)

De Swap is een werking van de jeugddienst van Nieuwpoort die activiteiten organiseert tijdens de vakantieperiodes voor 9- tot en met 16- jarigen. Het aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. Alle activiteiten starten aan het jeugdcentrum van Nieuwpoort in de Dudenhofenlaan 2b.

Swap paasvakantie 2018 Efteling jeugddienst Nieuwpoort

Benieuwd naar de zomeractiviteiten? Download dan hier de brochure voor juli of augustus

Swap

De Swap is er voor kinderen geboren in 2007 tot en met 2009. Activiteiten zijn steeds onder begeleiding van de jeugddienst. 

Swap XL

De Swap XL is er voor jongeren geboren in 2002 tot en met 2006. Ook deze activiteiten zijn onder begeleiding van de jeugddienst, jongeren krijgen soms ook de kans om vrij rond te lopen.

Inschrijven activiteiten

Inschrijven voor de activiteiten is mogelijk via de website inschrijvingen.nieuwpoort.be. 
Inschrijven voor de zomervakantie is mogelijk vanaf woensdag 13 juni om 19u. Activiteiten van de Swap kunnen zeer vlug volzet zijn, snel zijn is dus de boodschap.

Annuleren

Annuleren is mogelijk ten laatste 5 dagen voor de activiteit. Annuleer je binnen de 5 dagen voor de activiteit of op de dag zelf, dan kan het inschrijvingsgeld enkel terugbetaald worden op vertoon van een doktersattest. Annuleren is alleen mogelijk per mail naar swap@nieuwpoort.be.

Praktisch

De swapper is verzekerd voor lichamelijke ongevallen zowel tijdens de verplaatsingen als tijdens de activiteit zelf.
In de brochure vind je bij elke activiteit terug wat je moet meenemen voor deze activiteit. Bekijk dit altijd voor je naar de activiteiten vertrekt. Heb je een buzzy-pass, neem deze dan ook mee naar de activiteiten. Houd er rekening mee dat bepaalde activiteiten wat kunnen uitlopen. Het kan dus zijn dat je soms wat later of vroeger thuis bent.