Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Wonen > Leven en welzijn > Naschoolse kinderopvang

Naschoolse kinderopvang

In de buitenschoolse kinderopvang van de jeugddienst kunnen kinderen hun vrije tijd in een niet-schoolse en kindvriendelijke sfeer doorbrengen. Deze opvangdienst is bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar.

De kinderen worden met de schoolbus van de verschillende Nieuwpoortse scholen naar de jeugddienst gebracht. Ouders moeten s' avonds hun kinderen zelf komen ophalen aan de jeugddienst.

Er is opvang voorzien op woensdagmiddag vanaf 11.45 u. tot 18 u. en op vrijdag van 15 u. tot 18 u. Ouders dienen op woensdagnamiddag een lunchpakket, drankje en koekje voor hun kind(eren) te voorzien. 

Op woensdag organiseert de jeugddienst speciale activiteiten zoals knutselen, maskers maken, kleuterdans, film- en vertelnamiddag etc.

Ouders kunnen hun kinderen voor de naschoolse opvang inschrijven door ze te registreren via de website inschrijvingen.nieuwpoort.be

De prijs voor de opvang bedraagt € 0,50 per begonnen halfuur. Er wordt steeds gewerkt met beurtenkaarten (€ 20 of € 40) die door de begeleiders van de opvang bijgehouden worden.

 

Contact: Jeugddienst Dudenhofenlaan 2b, 8620 Nieuwpoort, T 058 23 91 26, E jeugd@nieuwpoort.be