Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Nieuws

Nieuws

Onze stedelijke website kan als wegwijzer door Nieuwpoort dienen. Wij geven je een overzicht van de vele stadsdiensten die zich inzetten voor Nieuwpoort. Bovendien kun je kennismaken met het ruime aanbod op sociaal, sportief, cultureel en toeristisch vlak.  

Je kunt je ook inschrijven voor onze nieuwsbrief ‘Nieuwspoort’. Je stuurt een e-mail naar communicatie@nieuwpoort.be waardoor het recentste nieuws naar jouw mailbox verstuurd wordt.

Verder kun je je informeren via onze Facebookpagina ‘StadNieuwpoort’, via onze Twitteraccount @stadnieuwpoort en via Instagram ‘stad nieuwpoort’.   

2019-10-15

rss

In samenwerking met het populaire tv-programma Make Belgium Great Again lanceert Recupel een ludieke inzamelactie in Vlaanderen.
Het programma roept iedereen op om deel te nemen aan ‘De G...


2019-10-11

rss

Tijdens het jaarlijkse open-atelierweekend ‘Buren bij Kunstenaars’ (18 tot en met 20 oktober 2019) krijg je de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij kunstenaars uit verschillende disc...


2019-10-11

rss

Op woensdag 30 oktober 2019 kunnen kinderen van 14 u. tot 16 u. terecht in de bibliotheek voor een leuke workshop. Onder begeleiding van Anne Duthoy kan hun creativiteit botvieren. 
Ze ga...


2019-10-08

rss

Op verschillende locaties in Nieuwpoort en de twee deelgemeenten worden groencontainers geplaatst. Hier kun je groenafval in beperkte hoeveelheden afgeven. Daarbij moet je steeds je identiteitskaa...


2019-10-04

rss

De Provincie West-Vlaanderen werkt van maandag 7 tot donderdag 24 oktober aan de Frontzate in het kader van de Herinrichting van de Koolhofput. Tijdens de werken wordt de verharding uitgebroken en...