Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Cultuur

Cultuur in de kijker

Voorstellingen Centrum Ysara & City afgelast

cultuurseizoen 2019-2020

Ook voor Centrum Ysara en City heeft het coronavirus gevolgen. Het welzijn van ons publiek moet ten allen tijde onze hoogste prioriteit zijn. Daarom zijn we genoodzaakt de voorgestelde maatregelen ter harte te nemen en alle activiteiten alvast tot en met 19 april te annuleren. De maatregelen kunnen daarna nog twee weken worden verlengd, d.w.z. tot en met 3 mei. De situatie zal in elk geval voortdurend geëvalueerd worden. 

Waar mogelijk proberen we de afgelaste voorstellingen naar een latere datum te verplaatsen. Indien dat niet kan, zullen we de voorstelling noodgedwongen afgelasten. Onze medewerkers werken momenteel van thuis uit en zijn uitsluitend via mail bereikbaar.

Geef ons even de tijd om alles praktisch uit te werken vooraleer ons te contacteren alsjeblief. Wie een ticket kocht voor een voorstelling, zal door ons persoonlijk worden gecontacteerd. Wij danken jullie alvast voor alle begrip.  

Worden er voorstellingen volledig afgelast?
Zijn er al nieuwe data bekend?
Blijft mijn ticket geldig?
Kan ik mijn geld terugkrijgen?
Zit je nog met andere vragen?
Raadpleeg zeker eerst onze pagina "FREQUENTLY ASKED QUESTIONS" 

Ga op zoek naar het verleden van de Westhoek

Nieuwpoort Verbeeldt

Wist je dat je op de website van Westhoek Verbeeldt heel wat beelden uit het verleden van de Westhoek kunt bekijken? Herbeleef het Nieuwpoort van toen via stadszichten, klasfoto's, postkaarten, foto's van gebeurtenissen, verenigingen en nog veel meer. Misschien herken je iemand op de foto of weet je nog meer erover te vertellen? Laat het ons zeker weten!

Benieuwd? Neem een kijkje op: www.nieuwpoortverbeeldt.be

 

Kunstmarkt 2.0 - zaterdag 8 augustus 2020

kunstmarkt

Nieuwpoort pakt uit met een update van onze kunstzinnige markt die al jaren op heel wat belangstelling kan rekenen. Tijdens dit event willen we onze bezoekers zoveel mogelijk kunst laten zien, beleven, maken en zelfs proeven! De details houden we uiteraard nog even voor onszelf.  

Hiervoor zijn we zoals steeds op zoek naar kunstenaars die voor de ogen van het publiek hun favoriete kunstvormen willen demonstreren en ter plaatse werken aan nieuwe creaties. Uiteraard krijg je de mogelijkheid om je werken aan een breed publiek tentoon te stellen en ook te koop aan te bieden.

Inschrijven kan vanaf nu via onderstaande pagina en is pas definitief na bevestiging.
klik hier voor alle informatie en om in te schrijven


Dienst Cultuur

Valkestraat 18, 8620 Nieuwpoort
cultuur@nieuwpoort.be
058 79 50 00

Elke werkdag bereikbaar
8-12 u. en 13-16 u.

Vind ons leuk op Facebook:
>> Cultuur Beweegt
>> Centrum Ysara & City

Op zoek naar tickets voor
Centrum Ysara & de City?
www.cultuurnieuwpoort.be

Centrum Ysara & City