Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Felix Vermeirsch & Stephanie Proot

Print

Felix Vermeirsch & Stephanie Proot

VOORSTELLING 05/04 AFGELAST

Naar aanleiding van het advies van de federale regering in verband met publieksbijeenkomsten is beslist door de burgemeester van Nieuwpoort om alle activiteiten in Centrum Ysara & City te annuleren tot 3 april 2020 behoudens tegenbericht. De artiesten hebben besloten om ook deze voorstelling niet te laten doorgaan.

NIEUWE DATUM: 18 APRIL 2021
Tickethouders worden persoonlijk door ons gecontacteerd.

Heb je reeds tickets? 
Je huidige tickets worden automatisch omgeboekt naar de nieuwe datum. Je krijgt hier geen nieuwe versie papieren of elektronische versie van. Het rij- en stoelnummer dat je koos voor de voorstelling in maart blijft behouden op de nieuwe datum.

Past deze nieuwe datum niet?
Stuur dan je gegevens en rekeningnummer naar cultuur@nieuwpoort.be

Zondag 18 april 2021 | 11 u. | City

felix

Felix Vermeirsch (21) startte op achtjarige leeftijd met cello. Sinds 2013 studeert hij bij Istvan Vardai, eerst in de befaamde Kronberg Academy, later aan de Musikhochschule in Mannheim. In 2019 begon hij aan de Universität für Musik und darstellende Kunst in Wenen.

Felix werd geselecteerd voor prestigieuze internationale festivals en speelt als solist voor het grote repertoire met tal van professionele orkesten. Hij won in België verschillende wedstrijden, waaronder het Grand Concours de Musique Breughel in Brussel. Felix werd halve finalist van de Brahms cellowedstrijd in Oostenrijk. Zijn concerten bracten hem al tot in Moskou.


Stephanie Proot
begon met pianospelen toen ze zes was. Ze studeerde bij Levente Kende aan het Conservatorium van Antwerpen, bij Ramzi Yassa in Parijs en bij El Bacha aan de Kapel Elisabeth in Brussel. Haar wedstrijdparcours is ronduit indrukwekkend. Met verschillende eerste prijzen op internationale pianowedstrijden werd ze in 2013 halve finaliste op de Koningin Elisabethwedstrijd en was ze publiekslieveling.

Stephanie werkte reeds samen met grote dirigenten als Ivo Venkov, Mladen Tarbuk en Augustin Dumay. Sinds 2013 speelt ze meer in kamermuziekverband. Stephanie richtte het Ensembl'Arenski op en nam cd's op met werk van Beethoven, Liszt en Schubert.

Dit flamboyante duo gaf in mei 2019 hun eerste concert in Nieuwpoort. In 2020 spelen ze ook in cultuurtempel BOZAR in Brussel.

Tickets

Klik hier voor tickets

 

City


CITY
Valkestraat 18
8620 Nieuwpoort-Stad

Tickets: € 13
-18 jaar: € 6
18-26 jaar: € 11
60-plus
: € 11
Aan de deur: + € 2,50