Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Jeugd > Vrije tijd > Swap

Print

Swap

Swap (xl)

De Swap is een werking van de jeugddienst van Nieuwpoort die activiteiten organiseert tijdens de vakantieperiodes voor 9- tot en met 16- jarigen. Het aanbod is zeer uitgebreid en gevarieerd. Alle activiteiten starten aan het jeugdcentrum van Nieuwpoort in de Dudenhofenlaan 2b.

Swap paasvakantie 2018 Efteling jeugddienst Nieuwpoort

Op dinsdag 10 april 2018 staat een betoverende dag Efteling op het programma van de Swap. Zet je schrap voor een adembenemende rit in één van de vele achtbanen, neem plaats in één van de betoverende attracties of ga mee kijken naar een spectaculaire parkshow.
Zweef tussen elfjes en trollen of stap aan boord van een spookschip dat eeuwig rondvaart.

Maximum deelnemers: 20 swap en 20 swap XL
Wanneer: dinsdag 10 april 2018 van 7u tot 20u
Waar: jeugddienst Nieuwpoort, Dudenhofenlaan 2b
Kostprijs (busreis en toegang pretpark):
€ 23 gedomicilieerd in Nieuwpoort
€ 25 niet-gedomicilieerd in Nieuwpoort

Mee te nemen:
2 lunchpakketten, voldoende drank, Kids-ID voor swap, identiteitskaart voor swap XL en een ouderlijke toestemming voor reizen naar het buitenland ondertekend door de burgerlijke stand voor iedereen. Dit doucment is af te halen tijdens de openingsuren van het stadhuis.

Swap

De Swap is er voor kinderen geboren in 2007 tot en met 2009. Activiteiten zijn steeds onder begeleiding van de jeugddienst. 

Swap XL

De Swap XL is er voor jongeren geboren in 2002 tot en met 2006. Ook deze activiteiten zijn onder begeleiding van de jeugddienst, jongeren krijgen soms ook de kans om vrij rond te lopen.

Inschrijven activiteiten

Inschrijven voor de activiteiten is mogelijk via de website inschrijvingen.nieuwpoort.be. 

Inschrijven voor de paasvakantie is mogelijk vanaf dinsdag 20 maart om 19u. Activiteiten van de Swap kunnen zeer vlug volzet zijn, snel zijn is dus de boodschap.

Annuleren

Annuleren is mogelijk ten laatste 5 dagen voor de activiteit. Annuleer je binnen de 5 dagen voor de activiteit of op de dag zelf, dan kan het inschrijvingsgeld enkel terugbetaald worden op vertoon van een doktersattest. Annuleren is alleen mogelijk per mail naar swap@nieuwpoort.be.

Praktisch

De swapper is verzekerd voor lichamelijke ongevallen zowel tijdens de verplaatsingen als tijdens de activiteit zelf.
In de brochure vind je bij elke activiteit terug wat je moet meenemen voor deze activiteit. Bekijk dit altijd voor je naar de activiteiten vertrekt. Heb je een buzzy-pass, neem deze dan ook mee naar de activiteiten. Houd er rekening mee dat bepaalde activiteiten wat kunnen uitlopen. Het kan dus zijn dat je soms wat later of vroeger thuis bent.