Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Jeugd > Activiteiten > Dag van de jeugdbeweging

Print

Dag van de jeugdbeweging

Ontbijt dag van de jeugdbeweging

Ontbijt dag van de jeugdbeweging 2016

Op vrijdag 20 oktober 2017 zien we heel jeugdbewegend Vlaanderen in jeugdbewegingshemden, -tshirts en -sjaaltjes in het hele land verschijnen. Op 20 oktober 2017 is het namelijk opnieuw Dag van de Jeugdbeweging. Op deze dag viert men het engagement van de jongeren die zich het volledige jaar inzetten om alle kinderen van Nieuwpoort te plezieren.

De Jeugddienst van Nieuwpoort organiseert daarom, voor zowel de leiders als de leden van de Nieuwpoortse jeugdbewegingen, een gratis ontbijt op het Hendrik Geeraertplein. Iedereen die langskomt in de tenue van zijn jeugdbeweging, krijgt een volledig ontbijt. Vooraf inschrijven is dus niet nodig. Tijdens het ontbijt is er voor de kleinsten ook animatie voorzien door Magic Jimmy. Plezier en magie zijn dus verzekerd! Het ontbijt gaat door van 7.30 u. tot 8.30 u.


 

Kids Party Dag van de Jeugdbeweging

Kids Party 2016

Kinderen kunnen op vrijdag 21 oktober 2016 terug komen springen, dansen en zingen tijdens de spetterende Kidsparty die in het jeugdhuis van het jeugdcentrum doorgaat. Met een deejay en professionele klank- en lichtinstallatie wanen de kinderen zich op een echte fuif. Alle feestbeesten worden verwacht om 18 u. De deuren sluiten terug om 21u. De drank is democratisch geprijsd en de kinderen, die in het kader van de Dag van de Jeugdbeweging hun uniform dragen, krijgen een gratis drankje aangeboden. Ouders en grootouders zijn uiteraard ook welkom. De Kidsparty is een organisatie van de Jeugddienst in samenwerking met de Jeugdraad van Nieuwpoort.

 

 

Weer


Contact

  • Jeugddienst
    Dudenhofenlaan 2b
    8620 Nieuwpoort
    Tel: 058 23 91 26
    jeugd@nieuwpoort.be