Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Ontspannen > Winkelen > Eindejaarsactie 2017

Eindejaarsactie 2017

Eindejaarsactie 2017

De succesvolle Eindejaarsactie keert ook dit jaar terug naar Nieuwpoort. Mét een nog grotere prijzenpot!

Door de overkoepelende organisatie van de feitelijke vereniging LER – Lokale Economische Raad – doen er dit jaar meer handelsverenigingen mee.
We sommen ze even op:
- Handelaarsbond Verenigd Nieuwpoort-Bad
- Shoppinghandelaars Nieuwpoort
- Bedrijventerrein De Noordvaart
- Horeca Nieuwpoort
- Unizo Nieuwpoort
- Voka Nieuwpoort

In tegenstelling tot de edities van de voorgaande jaren waarbij heel wat elektroprijzen gewonnen konden worden, kiest de LER in samenspraak met de deelnemende handelsverenigingen om dit jaar tal van waardebonnen te verloten die de winnaars bij de lokale handelszaken kan besteden.
Door deze nieuwe aanpak zijn er dit jaar maar liefst meer dan 300 prijzen te winnen voor een totaal bedrag van € 11.000. Dat wil zeggen meer dan 300 winnaars, 300 blije gezichten!
En als klap op de vuurpijl schenkt de LER de hoofdprijs van € 2.500 aan waardebonnen te besteden bij één of meerdere deelnemende handelaars naar keuze van de winnaar.
Een reden te meer om te shoppen in Nieuwpoort tijdens de eindejaarsperiode!

Dergelijke organisatie kan slechts feilloos verlopen als iedereen zijn steentje bijdraagt. De LER wenst dan ook van de gelegenheid gebruik te maken om de handelsverenigingen en hun leden te bedanken voor hun inzet en de samenstelling van de mooie prijzenpot!

Op maandag 22 januari 2018 zal de trekking plaatsvinden in het bijzijn van de vertegenwoordigers van de handelsverenigingen en het stadsbestuur van Nieuwpoort. In de week na de trekking worden de winnaars bekendgemaakt hier op deze website en op sociale media. Daarenboven worden de eigenlijke winnaars ook persoonlijk verwittigd.

Opgelet! Enkel de winnaars die in het bezit zijn van een geldig deelnamebiljet kunnen hun prijs komen afhalen. Het is dan ook heel erg belangrijk op je biljetten goed bij te houden! Lees het reglement zeker na.
 

Reglement Eindejaarsactie 2017 (PDF, 380 kB)

Valideer je biljet(ten) van de Eindejaarsactie 2017 vóór 14 januari 2018 om middernacht!
Alle biljetten die later ingegeven werden, zullen als ongeldige deelname bestempeld worden.

Biljetje Eindejaarsactie