Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Noodplanning

Noodplanning

Infomoment torenkraan op 3 februari 2018

Ongeveer één maand na de ramp zitten nog heel wat getroffen bewoners en andere betrokkenen met vragen. Daarom organiseert het stadsbestuur van Nieuwpoort samen met de betrokken (hulp)diensten een informatievergadering over het incident met de torenkraan.

Tijdens dit infomoment willen we alle getroffenen zo goed mogelijk informeren over de manier waarop de hulpverleners en betrokken diensten de gebeurtenis beleefd hebben. De aanwezigen krijgen tevens de kans om vragen te stellen.

De informatievergadering zal plaatsvinden op zaterdag 3 februari 2018 om 10 u. in Centrum Ysara, Dienstweg Havengeul 14. Vooraf inschrijven is niet nodig.  

Voor de persmedewerkers wordt er een apart infomoment voorzien, nl. nadat de infosessie voor de getroffen bewoners afgelopen is. 

Nieuwe ophaalmomenten

Op zaterdag 3 februari en zaterdag 10 februari 2018 worden er tevens nieuwe ophaalmomenten georganiseerd. Bewoners van de getroffen appartementsgebouwen kunnen hun spullen telkens tussen 14 u. en 18 u. komen ophalen onder begeleiding van de brandweer en/of politie.