Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Cultuur

Cultuur in de kijker

Isolde et les Bens XL - zaterdag 17 maart - 20u - Centrum Ysara

Raymond van het Groenewoud

Een groep opgericht door Isolde Lasoen waarmee zij naast haar eigen songs, ook een eigenzinnige keuze van covers uit de Franse sixtiespop-chanson brengt. 
Deze worden afgewisseld met diverse Engelstalige pareltjes van vroeger en nu. Een repertoire waarmee ze de afgelopen jaren gestaag een niet onopgemerkte, en door het publiek zeer gewaardeerde live-reputatie heeft opgebouwd. Isolde zingt en drumt, en wordt begeleid door een paar van haar lievelingsmuzikanten, die ‘toevallig’ allemaal met de naam Ben door het leven gaan. De groep wordt voor de gelegenheid aangevuld met een blazerssectie. 

Meer info en tickets

Wachten op Godot - vrijdag 30 maart - City - 20u

wachten op Godot

Dé klassieker van Samuel Beckett  vanonder het stof gehaald.  De absurditeit en uitzichtloosheid van de wereld, gecombineerd met een clowneske onmacht dit adequaat in taal uit te drukken, vormen de kracht en het geheim van het legendarische stuk. De onbeholpen pogingen van de wachtenden om de tijd te verdrijven en de hoop levend te houden zijn even lachwekkend als indroevig. Ensemble Leporello brengt dit stuk in een nieuwe, geautoriseerde vertaling. Het tot in de komma’s verfijnde samenspel van de acteurs - Leporello’s handelsmerk - slalomt tussen tragiek, waanzin en dolkomische slapstick.

Meer info en tickets

TIPS VOOR DE PAASVAKANTIE

vrolijk pasen

FILM – VERSCHRIKKELIJKE IKKE 3
Woensdag 4 april 2018 | 14u00 | CENTRUM YSARA | €3 - €1,50 JVP  

Gru en Lucy worden ontslagen uit de Anti-Villain League nadat ze Balthazar Bratt niet kunnen stoppen. Tijdens zijn werkloosheid ontdekt Gru dat hij een broer, Dru, heeft in zijn thuisland Freedonia, die tot zijn frustratie op alle vlakken beter blijkt te zijn dan hem. Dru overtuigt Gru nog één keer de slechterik uit te hangen…  

FAMILIETHEATER - 4HOOG – STEKEBLIND 3+
Zaterdag 7 april 2018 | 14u30 | CENTRUM YSARA | VVK € 6 - € 3 met jeugdvoordeelpas  

Alles begint met een brief. Van Egel aan Mol. Dat hij bij haar wil zijn.  Samen praten over de dingen. Samen schaapjes tellen en samen slapen in één bed.  Stekeblind is een verhaal van liefde. Stekeblind is Romeo en Julia voor kleuters.  

FILM – COCO
Woensdag 11 april 2018 | 14u00 | CITY | €3 - €1,50 JVP  

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het zijn grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk.  

Cinema City - Donderdag Filmdag

Films

Elke 1ste donderdag wordt de City nostalgisch omgedoopt tot ‘Cinema City’. Elke derde donderdag van de maand is 'Donderdag Filmdag' in Centrum Ysara. Een ticket kost € 4 of € 2 met de jeugdvoordeelpas.

Do 15/03 in Centrum Ysara: Kidnap
Do 5/04 in Cinema City: Het tweede gelaat 

Vorige maand Volgende maand maart 18
ma di wo do vr za zo
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
contact


Dienst Cultuur

Valkestraat 18 8620 Nieuwpoort
cultuur@nieuwpoort.be
058 79 50 00

Elke werkdag bereikbaar van
8u tot 12u en van 13u tot 17u

Vind ons leuk op Facebook:
>> Cultuur Beweegt
>> Centrum Ysara & City

Op zoek naar tickets voor
Centrum Ysara & de City?
www.cultuurnieuwpoort.be

Centrum Ysara & City