Naar inhoud
Nieuwpoort homepage

U bent hier: Nieuwpoort > Inwoner > Cultuur

Cultuur in de kijker

VOORSTELLING GEANNULEERD - NIEUWE DATUM

De voorstelling 'Mannen…' met Jelle Cleymans, Hubert Damen, Coco Jr en Joost Van Hyfte op zaterdag 21 april om 20u in Centrum Ysara wordt geannuleerd. Omwille van een onzorgvuldigheid in de agendaplanning dient een van de acteurs verstek te laten gaan voor de voorstelling dit weekend.

Voor de praktische afhandeling kan u terecht bij de Dienst Cultuur. Wie reeds tickets heeft gereserveerd voor zaterdag kan alsnog komen kijken, op vrijdag 25 mei 2018 om 20u, mét behoud van de gekozen plaatsen. Jelle Cleymans, Coco Jr., Thomas De Wit én Hubert Damen zullen ook op 25 mei met inzet van hun lijf en leden vertellen en croonen over de absurditeiten en de geheimen van het mannenleven.

Tickets voor deze nieuwe datum mag u heel binnenkort in uw mailbox verwachten. Reeds andere plannen op 25 mei? Geen probleem! Ter compensatie van uw geannuleerde tickets kan u het betaalde bedrag vergoed krijgen, of u kan kiezen voor een tegoedbon bij de stedelijke cultuurdienst. Stuur hiervoor uw gegevens - mét duidelijke vermelding van uw IBAN-bankrekeningnummer - naar cultuur@nieuwpoort.be.
 

Toots Tribute - VRT Bigband & Ben Vanderweyden | zaterdag 28 april - Centrum Ysara - 20u

Toots Tribute

Toots Thielemans is ongetwijfeld een van de grootste en meest virtuoze jazzmuzikanten aller tijden. Ronduit iconisch is het beeld van het Brussels ‘ketje’ met zijn eeuwige mondharmonica en gitaar. Zijn bekendste compositie is de jazzwals ‘Bluesette’ uit 1962, maar hij werkte ook mee aan tal van film- en televisiesoundtracks.

Met de ‘Toots Tribute' brengt de VRT Bigband – een jazzorkest samengesteld uit VRT-personeelsleden – een uniek muzikaal eerbetoon aan Thielemans. In dit programma neemt mondharmonica-solist Ben Vanderweyden resoluut het voortouw.

Meer info en tickets

 

#hahaha - Kamagurka | vrijdag 18 mei - City - 20u

Kamagurka

‘#hahaha’ is een voorstelling waarin Kamagurka afwisselend speelt en leest. Daarbij brengt hij nieuw materiaal dat hij die avond voor het eerst laat horen, in combinatie met tekst die tot dertig jaar terug kan gaan. Archeo-logisch dus, maar zowel oud als nieuw materiaal zullen angstaanjagend actueel zijn. Net zoals Bob Dylan en The Rolling Stones brengt Kamagurka af en toe een oude hit die klinkt als een nieuwe. Naast spelen en voorlezen gaat Kamagurka natuurlijk ook nog interactie aan met het publiek: #improvisatie.

Meer tickets en info

 

 

 

Mannen... - Jelle Cleymans, Hubert Damen, Coco Jr & Joost Van Hyfte | Vrijdag 25 mei - Centrum Ysara - 20u

Mannen...

Een interactieve comedyshow over mannen, met de origineelste boysband die ooit op een podium werd samengebracht: 4 exquise vertegenwoordigers van het mannelijk geslacht, zorgvuldig geselecteerd volgens leeftijd en volume… Comedy & croonen over de absurditeiten en de geheimen van het mannenleven. Een kruising tussen The Rat Pack & The Backstreet Boys, Monty Python & Woody Allen! Cleymans, Damen, Coco Jr en Thomas De Wit willen met inzet van hun lijf en leden de kloof tussen de seksen dichten! Ze zullen alvast beginnen met het taboeloos ontsluieren van hun eigen ‘mannencode’, de ongeschreven regels die het mannelijk gedrag sturen. Want er is meer dat een man motiveert dan alleen wat er tussen zijn benen hangt!

En het beste van al is: u mag de vragen stellen!

Meer info en tickets 

 

Cinema City | Donderdag Filmdag

Films

Elke 1ste donderdag wordt de City nostalgisch omgedoopt tot ‘Cinema City’. Elke derde donderdag van de maand is 'Donderdag Filmdag' in Centrum Ysara.

Een ticket kost € 4 of € 2 met de jeugdvoordeelpas.


Don 03/05 - 14u CITY - Cargo
Don 03/05 - 20u CITY - Cargo

Don 17/05 - 14u CENTRUM YSARA - Wonder
Don 17/05 - 20u CENTRUM YSARA - Wonder
 

Vorige maand Volgende maand april 18
ma di wo do vr za zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
contact


Dienst Cultuur

Valkestraat 18 8620 Nieuwpoort
cultuur@nieuwpoort.be
058 79 50 00

Elke werkdag bereikbaar van
8u tot 12u en van 13u tot 17u

Vind ons leuk op Facebook:
>> Cultuur Beweegt
>> Centrum Ysara & City

Op zoek naar tickets voor
Centrum Ysara & de City?
www.cultuurnieuwpoort.be

Centrum Ysara & City