Naar inhoud

U bent hier: Cultuur Nieuwpoort > Programma & Tickets > Burn-out voor beginners

Print

Arnout Van den Bossche - Burn-out voor beginners

Zaterdag 18 november 2017 - 20u

Burn-out voor beginners

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken!

Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen “meer komedie moest spelen dan op het podium”. 15 jaar lang vervolmaakte Arnout zich in de kunst van werk uitstellen, papieren goed leggen, bazen paaien en koffiedrinken. Zijn belangrijkste taak was het tijdig bezorgen van een zakje paasei-tjes aan de collega’s. Omdat hij toch niets nuttigs te doen had, is hij maar begonnen met zijn echte specialiteit: mensen observeren. Wie zijn ze, hoe werken ze én hoe doen ze alsof?

In deze show passeren zowat alle archetypes van de werkvloer de revue: de overgevoelige seut, de vergaderbemoeial, de chef zonder privéleven maar mét flauwe moppen, de verkoper met ego-problemen, de politieker met de uitleg achteraf, de bazin van het 2de die elke middag alleen haar boterhammen opeet en natuurlijk de zwartwerkende collega die iedereen kent.

Arnout heeft ze allemaal vakkundig voor ons gadegeslagen. Met zijn onafscheidelijke bord en stiften geeft hij je zijn eigen tips voor het overleven in deze plezante mensenjungle. Subtiel, diepmenselijk, herkenbaar en hilarisch, de beste remedie tegen een burn-out.

Tickets

►►► Klik hier voor tickets voor deze voorstelling
Tickets Facebook City

   Valkestraat 18
   8620 Nieuwpoort-S

   Tickets:
   VVK € 10,00 - ADD € 12,50

   -26 jaar & 60-plus:
    VVK € 8,00 - ADD € 10,50

   Met jeugdvoordeelpas:
   VVK € 5,00 - ADD € 6,25